Profesor și jurnalist din Suceava decedat după ce și-a făcut vaccinul anti-Covid chiar de ziua lui

Un distins profesor, jurnalist și cărturar din comuna Arbore, județul Suceava, a murit azi după ce a făcut prima doza de vaccin anti-Covid la Rădăuți și apoi i s-a făcut rău, potrivit presei locale. Profesorul Gheorghe Dolinschi, jurnalist cultural la cotidianul „Crai nou”, împlinise chiar pe 6 februarie 2021 vârsta de 76 de ani.

Amintim că în cazul profesorului universitar Ioan Dzițac din Oradea, care a decedat după a doua doză a vaccinului, conform relatărilor presei, soția profesorului, Simona Dzițac, a reacționat azi pe Facebook, afirmând că decesul a fost cauzat de o boală de inimă cu care se lupta de mai mulți ani. Un studiu american arată însă o sensibilitate a celor bolnavi de inimă sau cu probleme vasculare și nu recomandă vaccinarea acestora, avertizând autoritățile în acest sens.

Aceasta ar putea fi situația și în cazul decesului femeii de 73 de ani din Bacău și al asistentului medical de 49 de ani din Mangalia – nici unul recunoscut oficial ca fiind din cauza vaccinului – în timp ce cazul ascuns de Ministerul Sănătății și Institutul Marius Nasta din București, al unei asistente medicale în vârstă de 55 de ani, este încă sub investigație.

Fonte articolo: https://www.activenews.ro/stiri/Profesor-si-jurnalist-din-Suceava-decedat-dupa-ce-si-a-facut-vaccinul-anti-Covid-chiar-de-ziua-lui.-Gheorghe-Dolinschi-era-din-localitatea-Arbore-si-scria-la-publicatia-%E2%80%9ECrai-nou-165124

 

ISCRIVETEVI AI NOSTRI CANALI
CANALE YOUTUBE: https://www.youtube.com/@ComeDonChisciotte2003
CANALE RUMBLE: https://rumble.com/user/comedonchisciotte
CANALE ODYSEE: https://odysee.com/@ComeDonChisciotte2003

CANALI UFFICIALI TELEGRAM:
Principale - https://t.me/comedonchisciotteorg
Notizie - https://t.me/comedonchisciotte_notizie
Salute - https://t.me/CDCPiuSalute
Video - https://t.me/comedonchisciotte_video

CANALE UFFICIALE WHATSAPP:
Principale - ComeDonChisciotte.org

Potrebbe piacerti anche
Notifica di
0 Commenti
Inline Feedbacks
View all comments
0
È il momento di condividere le tue opinionix